ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στεργιάδης Φώτης

Στεργιάδης Φώτης
Ο Στεργιάδης Φώτης γεννήθηκε στην Βέροια το 1964. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1979 επάνω στην οδοντοτεχνική. Μετά από αρκετά χρόνια εμπειριών και γνώσεων, το 1996 δημιούργησε το δικό του οδοντοτεχνικό εργαστήριο, το «Κέντρο Εφαρμογής Οδοντικής Τεχνολογίας». Παράλληλα συνεχίζει να εκπαιδεύεται δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου αλλά και παρακολουθώντας ανελλιπώς επιμορφωτικά πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια: α) από τον κ. Φλώρο Κωνσταντίνο, ειδήμονα της μεταλλοκεραμικής τέχνης, β) από την εταιρία IVOCLAR-VIVADENT® στο ολοκεραμικό σύστημα e-max και άλλα πολλά. Επειδή όμως η εξέλιξη της οδοντοτεχνικής δεν σταματά, έτσι και ο ίδιος συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να τελειοποιεί τις γνώσεις του.

Στεργιάδης Τριαντάφυλλος

Στεργιάδης Τριαντάφυλλος
Ο Στεργιάδης Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στην Βέροια το 1985. Η επαφή του με την οδοντοτεχνική ξεκίνησε σιγά σιγά από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια βοηθώντας τον πατέρα του στο εργαστήριο. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας. Από το 2009 είναι ενεργό μέλος του «Κέντρου Εφαρμογής Οδοντικής Τεχνολογίας». Εκπαιδεύεται συνεχώς παρακολουθώντας πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια με πιο σημαντικά α) το θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο για το ολοκεραμικό σύστημα e-max στο εργοστάσιο της IVOCLAR-VIVADENT® στο Lichtenstein, β) το θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο της IVOCLAR-VIVADENT® για οδοντοστοιχίες, το σύστημα BPS.

Η φιλοσοφία μας

Το κέντρο εφαρμογής οδοντικής τεχνολογίας είναι ανοιχτό σε κάθε είδους υλικοτεχνική πρόκληση που θα προκύψει στο μέλλον, γιατί η στασιμότητα σημαίνει το τέλος της δημιουργίας και η εξέλιξη του επαγγέλματος είναι ραγδαία.

Στόχος μας είναι κάθε εργασία να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά, ποιοτικά και τεχνικά, και αυτό το πετυχαίνουμε βασιζόμενοι στη ομαδικότητα, την άψογη συνεργασία των μελών της ομάδας, αλλά και με τους οδοντίατρους συνεργάτες μας.

KEOT LOGO

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πίνδου 2 – Βέροια

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

23310 72477

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@keot.gr